"Birgitta Ronnestål är en tuff  Uppsalamäklare med omdöme, värdighet och erfarenhet för Dig som vill göra en god  och hederlig affär där både säljare och köpare är nöjda. Hon såg till att min lägenhet såldes snabbt till högsta tänkbara pris i en tid då bostadsmarknaden var osäker och besökare på visningar minskade drastist. När grannens lägenhet inte blev såld fick jag tack vare Birgittas proffsighet min lägenhet såld i rätt tid till rätt pris så att jag kunde flytta in i mitt nya drömboende och få en rejäl slant över till de renoveringar jag behövde i mitt nya hus. Tack Birgitta Ronnestål för att Du gav Dig tid att dessutom göra det där lilla extra både i diskussioner och handling!   Lena Nilsson, Ängsbo, Björklinge    "

Lena Nilsson


"Tack bästa Birgitta för ditt engangemang och proffsighet. Då sålde mitt lilla gulliga hus i Svensboda i ett huj! tack!Kristina Edvardsson"

Kristina Edvardsson


"Tack Birgitta för att du lyckades där två stora mäklarfirmor misslyckats tidigare. Vårt beslut att välja dig som mäklare, när vi nästan hade gett upp hoppet om att få vårt fritidshus sålt,  visade sig vara helt rätt. Ditt stora engagemang och personliga bemötande i kombination med en härlig personlighet fick oss att från första kontakten känna att vi var i trygga händer. Du lyssnar, kommunicerar och är ständigt tillgänglig. Att vårt hus dessutom blev sålt inom en vecka efter visning visar också att du kör på från start, effektivt & snabba ryck, vi gillar dig! Varma hälsningar, Eva & Martin"

Eva & Martin


"Vi kan varmt rekommendera Birgitta Ronnestål som mäklare. Hennes personliga charm och engagemang för uppdraget gör att man själv kan slappna av och lita på att saker och ting blir gjorda. Hon är ständigt tillgänglig, lätt att kommunicera med, och man får alltid utan dröjsmål svar på frågor som uppstår, antingen via telefon eller mail. Kort sagt, man känner sig väl omhändertagen.   Felix o Margareta Lindgren"

Felix o Margareta Lindgren


"" Hej Birgitta. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med dig. Du har alltid varit tillgänglig, och haft ett väldigt trevligt och engagerande bemötande. Jag dessutom har varit utomlands under hela försäljningen, och med mitt fulla förtroende har du hanterat hela affären på bästa sätt! Jag försökte sälja mitt älskade torp för ett år sedan, men den mäklaren lyckades inte att sälja det trots att hon hade en hel sommar till sitt förfogande.  Du hittade en köpare inom tre dagar och sålde torpet på mindre än en vecka! Du förstår att ett personligt och professionellt engagemang är lösningen till en snabb försäljning!  Jag har köpt och sålt många hem under mina år och  jag kan ge mina bästa rekommendationer att anlita dig i en försäljning. Cristina Meuller""

Cristina Meuller


"RR fick mitt förtroende att sälja min bostad eftersom att jag fick ett mycket gott intryck av Birgitta, Markus visste jag redan att han var mer än duktig och engagerad då han förmedlade samma bostad åt mig som nu såldes. Jag ser gärna att det finns 2 mäklare som samarbetar kring min affär för att uppnå bästa tillgänglighet både för mig och ev. spekulanter. Både Birgitta och Markus har varit informativa, gjort bra bedömningar och gett relevanta förväntningar kring min affär. Deras professionella, trygga och lättsamma förhållningssätt har känts toppen från första början till sista slut. RR´s val av samarbetspartners har också känts lika fint, RR har valt med omsorg, bra koncept hela vägen.    "

AnnMari Sjödin, Cellovägen


"Inför försäljningen av min lägenhet hade jag små auditions med några av de större firmorna i Uppsala och, som ett wildcard, den mindre byrån Ronnestål och Rönnkvist. När Birgitta, genom att visa prov på sin eminenta försäljningsförmåga, tveklöst sålde in sig bäst av alla mäklare blev valet mycket enkelt. Engagerat, snabba ryck och inte minst lyhört inför mina ibland krävande önskemål. Försäljningspriset blev dessutom högt över förväntan, varför jag inte kan annat än att rekommendera Ronnestål och Rönnkvist!"

Anna, Luthagen


"Birgitta är en skicklig mäklare, lätt att jobba med, då man som säljare kan känna sig rätt utlämnad och inte förstår hela säljproceduren. Men vi hade verkligen inga problem med det vare tack Birgitta."

Annika K, Kåbo/Kungsgärdet


"Varför vi valde Ronnestål & Rönnkvist har två anledningar: de finns i Norby där vi bor och de är inte STORA. Det visade sig vara ett bra val. Birgitta som var vår mäklare sparade ingen möda och är dessutom mycket trevlig och professionell. Vi är mycket nöjda med vårt val (som ledde till snabb affär)."

Kerstin & Bengt


"Jag har alltid ifrågasätt effektiviteten av stora mäklare, och till försäljningen av mitt sommarhus valde jag Ronnestål och Rönnkvist. Birgitta och Markus som är mycket engagerad, på toppen av allt, och mäklare som jobbar hård för både säljaren och köparen. De är noga, ansvarsfullt och tar eget initiativ."

Hugo D, Uppsala