Omdömen

Välj Birgitta som mäklare om Du vill:-ha ett positivt och personligt bemötande-uppleva ett effektivt samarbete med Din mäklare-känna att Du är ”lyssnad på” men får hjälp med det Du behöver.-känna tilltro och öppenhet i kontakten -uppleva bra tempo i försäljningsprocessen.

Lena Sundman, Salabacke

Vi träffade ett flertal mäklare innan vi valde Markus från RR. Valet var enkelt då engagemanget i oss som kunder var så tydligt och firmans personliga framtoning ingav ett mycket gott förtroende. Det är uppenbart att både Markus och Birgitta är väldigt måna om sina klienter, samt att är tillgängliga, kunniga och effektiva. Förutom att deras koncept och proffsiga samarbetspartners gjorde försäljningen både snygg och smidig, så hjälpte de gärna till med sin mäklarerfarenhet och gav oss tips och råd om de objekt som vi själva var spekulanter på. Styrkan hos RR finns helt klart i det tillmötesgående och personliga engagemang som större firmor har svårt att matcha.

Familjen Edqvist

Mycket engagerad, kunnig och förtroendeingivande.

Richard Neider, Valsätra/Norby

Tack bästa Birgitta för ditt engangemang och proffsighet. Då sålde mitt lilla gulliga hus i Svensboda i ett huj! tack!Kristina Edvardsson

Kristina Edvardsson

Tack Birgitta för att du lyckades där två stora mäklarfirmor misslyckats tidigare. Vårt beslut att välja dig som mäklare, när vi nästan hade gett upp hoppet om att få vårt fritidshus sålt, visade sig vara helt rätt. Ditt stora engagemang och personliga bemötande i kombination med en härlig personlighet fick oss att från första kontakten känna att vi var i trygga händer. Du lyssnar, kommunicerar och är ständigt tillgänglig. Att vårt hus dessutom blev sålt inom en vecka efter visning visar också att du kör på från start, effektivt & snabba ryck, vi gillar dig! Varma hälsningar, Eva & Martin

Eva & Martin

Vi kan varmt rekommendera Birgitta Ronnestål som mäklare. Hennes personliga charm och engagemang för uppdraget gör att man själv kan slappna av och lita på att saker och ting blir gjorda. Hon är ständigt tillgänglig, lätt att kommunicera med, och man får alltid utan dröjsmål svar på frågor som uppstår, antingen via telefon eller mail. Kort sagt, man känner sig väl omhändertagen.   Felix o Margareta Lindgren

Felix o Margareta Lindgren

” Hej Birgitta. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med dig. Du har alltid varit tillgänglig, och haft ett väldigt trevligt och engagerande bemötande. Jag dessutom har varit utomlands under hela försäljningen, och med mitt fulla förtroende har du hanterat hela affären på bästa sätt! Jag försökte sälja mitt älskade torp för ett år sedan, men den mäklaren lyckades inte att sälja det trots att hon hade en hel sommar till sitt förfogande. Du hittade en köpare inom tre dagar och sålde torpet på mindre än en vecka! Du förstår att ett personligt och professionellt engagemang är lösningen till en snabb försäljning! Jag har köpt och sålt många hem under mina år och jag kan ge mina bästa rekommendationer att anlita dig i en försäljning. Cristina Meuller”

Cristina Meuller

RR fick mitt förtroende att sälja min bostad eftersom att jag fick ett mycket gott intryck av Birgitta, Markus visste jag redan att han var mer än duktig och engagerad då han förmedlade samma bostad åt mig som nu såldes. Jag ser gärna att det finns 2 mäklare som samarbetar kring min affär för att uppnå bästa tillgänglighet både för mig och ev. spekulanter. Både Birgitta och Markus har varit informativa, gjort bra bedömningar och gett relevanta förväntningar kring min affär. Deras professionella, trygga och lättsamma förhållningssätt har känts toppen från första början till sista slut. RR´s val av samarbetspartners har också känts lika fint, RR har valt med omsorg, bra koncept hela vägen.    

AnnMari Sjödin, Cellovägen

Inför försäljningen av min lägenhet hade jag små auditions med några av de större firmorna i Uppsala och, som ett wildcard, den mindre byrån Ronnestål och Rönnkvist. När Birgitta, genom att visa prov på sin eminenta försäljningsförmåga, tveklöst sålde in sig bäst av alla mäklare blev valet mycket enkelt. Engagerat, snabba ryck och inte minst lyhört inför mina ibland krävande önskemål. Försäljningspriset blev dessutom högt över förväntan, varför jag inte kan annat än att rekommendera Ronnestål och Rönnkvist!

Anna, Luthagen

Birgitta är en skicklig mäklare, lätt att jobba med, då man som säljare kan känna sig rätt utlämnad och inte förstår hela säljproceduren. Men vi hade verkligen inga problem med det vare tack Birgitta.

Annika K, Kåbo/Kungsgärdet

Varför vi valde Ronnestål & Rönnkvist har två anledningar: de finns i Norby där vi bor och de är inte STORA. Det visade sig vara ett bra val. Birgitta som var vår mäklare sparade ingen möda och är dessutom mycket trevlig och professionell. Vi är mycket nöjda med vårt val (som ledde till snabb affär).

Kerstin & Bengt

Jag har alltid ifrågasätt effektiviteten av stora mäklare, och till försäljningen av mitt sommarhus valde jag Ronnestål och Rönnkvist. Birgitta och Markus som är mycket engagerad, på toppen av allt, och mäklare som jobbar hård för både säljaren och köparen. De är noga, ansvarsfullt och tar eget initiativ.

Hugo D, Uppsala