Tjänster

Bostadssök

Vill du ha hjälp att leta bostad? Då är vår tjänst RR BOSTADSSÖK något för dig! Vi skannar av varje bostad som kan tänkas passa dina specifika behov åt dig. Kanske vill du bo i ett särskilt område, är du ute efter en speciell stil eller viss storlek? Du sparar inte bara tid och energi med vår tjänst, du får en också större chans att få tag i de bostäder som säljs underhand, det vill säga som aldrig kommer ut på den officiella marknaden.

Varmt välkommen att prata drömboende med oss så ska vi göra allt för att hitta det du söker!

Redo

Med tjänsten RR REDO får du lugn och ro att leta efter den bostad du verkligen vill ha. Vi förbereder hela försäljningen i god tid medan du letar efter ditt drömboende. Det kan vara att göra färdigt beskrivningen med bilder på bostaden som tas när det är som finast ute. När du väl hittar det du söker är det bara att klicka på länken nedan!

Kontakta oss här!

Home Styling

Höj bostadens värde med homestyling. Vi vet att de flesta köper sin bostad på känsla. Bostäder som har homesstylats, eller inretts särskilt inför en visning, säljs därför ofta snabbare och till ett högre pris än annars.

Hos oss på RR innebär homestyling att vi lyfter fram och maximerar attraktionsvärdet i det som redan finns i bostaden. Vi gör det genom att visa på bostadens möjligheter genom ljussättning och att möblera på ett inbjudande sätt. Ibland kompletterar vi med accenter för att förstärka det som redan finns där ytterligare. Eller så ger vi råd om vilka personliga detaljer som kan tas bort inför visningen.

Kontakta oss här!

Fri rådgivning & Värdering

Låt oss besöka dig för att värdera din bostad och ge råd kring försäljning. Det gör vi helt kostnadsfritt förstås. Vi bjuder på vår kunskap och erfarenhet. Om du sedan vill gå vidare med oss har vi många köpstarka spekulanter i vårt kundregister och vi ser till att du får bra betalt.

Just nu bjuder vi dessutom på flyttstädning när bostaden är såld! Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig.

Läs mer om fördelarna med att anlita RR här!

Läs också mer om våra tjänster RR BOSTADSSÖK och
RR REDO som underlättar för dig som söker bostad.